Esküvő a Maldív-szigeteken

Itt minden álom valóra válik!

Maldív-szigeteken kötött esküvő csak szimbolikus, itthon nincs lehetőség a honosítására. Ennek ellenére és temrészetesen a romantikus, trópusi környezete messze földről vonzza a házasodó párokat. A szigetország Földünk második számú nászutas paradicsoma.
Az itt kötött esküvők, már az itthon hivatalosan megtartott esküvő folytatása, ami nászútba hajlik át, vagy házassági évforduló ünneplése a megálmodott esküvő valóra válása.

Szimbolikus esküvő esetén nincs szükség hivatalos papírokra, csak az érvényes útlevelekre (a visszaérkezés napjától még 6 hónapig érvényes kell, hogy legyen) illetve egy kérdőív kitöltésére. A szimbolikus ceremónia szép és romantikus, emléklapot kap a pár.
Szimbolikus esküvőt a következőknek ajánljuk:

    • itthon megkötött esküvő után lévő házastársaknak megerősítő ceremóniaként
    • házassági évfordulóra

Kérje ajánlatunkat!

Esküvő helyszínéhez bármelyik szigetet választhatják.

Az esküvői csomagok tartalmazzák a szimbolikus szertartást a tengerparton, dekorációt, nemhivatalos “házassági dokumentumot” – emléklapot, menyasszonyi csokrot, háttérzenét, gyertyafényes vacsorát, esküvői tortát, pezsgőbort, esküvői koordinátort, fotóst, szobai dekorációt.

Ezen felül további extrákat, melyek szállodánként változnak: szépségkezelés a spaban, hajókirándulás, romantikus fürdőceremónia, nászajándék.

Legyen a nagy nap csak az Önöké! Bízza ránk a szervezést!

2018-10-06T16:28:28+00:00