Nyereményjáték

Nyereményjáték2021-12-27T13:17:34+00:00

JÁTÉKSZABÁLYZAT

2021. szeptember

Jelen nyereményjáték (a továbbiakban “Játék”) szervezője a Maldív nyaralás Facebook oldalt is üzemeltető Maldiv-nyaralas.hu Online Utazási Iroda (1119 Budapest, Andor utca 21C, MKEH engedélyszám: U-001798), a továbbiakban “Szervező“.

A Játék részvételi feltételeit teljesítő természetes személyek (akik részt vesznek a 2021 december 23.-án megrendezésre kerülő sorsoláson, továbbiakban “Játékos vagy Játékosok“) között 2021. december 23.-án kisorsolunk:
100.000 forint értékű ESTÉE LAUDER vásárlási utalványt, 50.000 forint értékű szépségcsomagot az ESTÉE LAUDER Bronze Goddess kollekciójából, 

valamint
egy szuper fürdőruha csomagot  a YAFFA SWIMWEAR jóvoltából: 
egy szabadon választható egyrészes fürdőruhát a PREMIUM LINE kollekcióból 
egy Cinque Terre vagy Cannes bikini-t
és egy választható férfi fürdőnadrágot.

FOTÓ CSAK ILLUSZTRÁCIÓ

A Játék időtartama (továbbiakban „Kampány”) 2021.szeptember 30.-tól 2021. december 23-ig tart. Jelen játékszabályzat a Játék időtartama alatt a weboldalon érhető el.

A Kampány során a Szervező több reklámeszközzel és felületen is hirdeti a Játékot.
A Játékkal kapcsolatosan jelen Játékszabályzat tekintendő teljes körű tájékoztatásnak. Az egyéb helyeken elhelyezett információk jelen Játékszabályzattól eltérő értelmezéséért Szervező mindennemű felelősségét kizárja.

Részvételi feltételek, a játék leírása

A Játékban természetes személyek vehetnek részt.


A részvétel részletes feltételei
Játékban sorsolásra való jogosultságot lehet szerezni. A játék fő koncepciója, hogy 1 nyaralni induló hölgyet megajándékozunk.

Azaz sorsoláson a játék időtartama alatt beérkezett és visszaigazolt foglalások vesznek részt.

A játékban szereplő szállodák listája a weboldalon érhetőek el.

A nyertes Játékos által megadott adatok valódiságát a Szervezőnek jogában áll ellenőrizni.
Fontos:
Amennyiben a nyertes Játékos nem jelentkezik a nyereményért a sorsolást követő 3 munkanapon belül, új nyertes kerül kisorsolásra.

Nyeremények és sorsolások

A játék során kisorsolásra kerül:
100.000 Ft értékű ESTÉE LAUDER vásárlási utalvány és 50.000 Ft értékű ajándékcsomag a Bronze Goddess kollekcióból, valamint egy fürdőruha csomag  a YAFFA SWIMWEAR jóvoltából: egy szabadon választható egyrészes fürdőruha a PREMIUM LINE kollekcióból , egy Cinque Terre vagy Cannes bikini és egy választható férfi fürdő nadrág.

A felajánlott nyeremények készpénzre nem válthatóak.

A nyeremények az ESTEÉ LAUDER Magyarország  valamint a YAFFA SWIMWEAR jóvoltából kerülnek kisorsolásra.

Nyertes értesítése

A sorsolás eredményéről Szervező a Nyertes Játékost a foglaláskor megadott email címen vagy személyes Facebook üzenetben értesíti.
Amennyiben a nyertes nem jelentkezik 3 munkanapon belül, nyereményre elveszti jogát, az a (következő) Pótnyerteshez kerül. 

Nyeremények átvétele

A nyereményt Szervező a sorsolást és az adategyeztetést követően a nyereményt a nyertes vagy személyesen veszi át, vagy a Szervező postai úton juttatja azt el a nyerteshez.

Pótnyertes

A sorsoláson valamennyi, a Játék részvételi szabályait maradéktalanul teljesítő Játékos részt vesz.
A sorsolásokon a Szervező valamennyi, a Játékban felajánlott nyereményre vonatkozóan pótnyerteseket húz az összes szabályos résztvevő közül arra az esetre, ha az eredeti nyertes általi átvétel/jelentkezés meghiúsulna. A sorsolás során a kihúzás sorrendje jegyzőkönyvben rögzítésre kerül.

A Pótnyertes csak jogosulttá válás esetén kerül értesítésre.

Adatkezelés

A játékban résztvevő felhasználók adatait a Szervező célhoz kötötten, kizárólag a Játékos jelen nyereményjátékban való részvételével kapcsolatos kommunikációra használja. Adatkezelési Nyilvántartási szám: NAIH-146124/2018

Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy jelen feltételeket vagy magát a Játékot kiegészítse vagy módosítsa, kizárólag oly módon, hogy a Játék feltételei a Játékosok számára kedvezőbbek legyenek vagy a Játékszabályzat a hatályos jogszabályoknak megfeleljen.

Valamennyi, jelen Játékszabályzatban nem szabályozott kérdésben Szervező Általános Szolgáltatási Feltételei, Adatkezelési tájékoztatója, illetve a hatályos magyar jogszabályok az irányadók.

Adózás, bejelentési kötelezettségek

A nyeremények után fizetendő adót Szervező fizeti. A Nyertes köteles Szervező rendelkezésére bocsátani mindazon adatokat, amelyek szükségesek lehetnek a nyereménnyel kapcsolatos adókötelezettségek teljesítésére és köteles minden egyéb tekintetben együttműködni Szervezővel.

A nyeremények után a Játékosoknak adófizetési kötelezettsége nem merül fel. Jelen nyereményjáték a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény szerint nem bejelentés-köteles ajándéksorsolás és nem minősül szerencsejátéknak.