Jognyilatkozat

Jognyilatkozat2019-10-09T16:34:30+00:00
JOGNYILATKOZAT
A honlapon közölt adatok teljességéért, pontosságáért a Maldiv-nyaralas.hu felelősséget nem vállal.

A megjelenített információk elírásokat, pontatlanságot tartalmazhatnak, ezért ezen esetleges elírások kijavítása érdekében a Maldiv-nyaralas.hu fenntartja magának a jogot, hogy ezeket minden külön előzetes értesítés nélkül kijavítsa.

A weboldalon megjelenített utazási ajánlatok, árak, akciók, szolgáltatások tájékoztató jellegűek. A Maldiv-nyaralas.hu semmilyen tekintetben nem garantálja, hogy bármely, az oldalon feltüntetett utazási ajánlatot a megadott feltételekkel és áron meg tudja valósítani, ezt csak az utazási szerződés mindkét fél általi aláírása után és a szerződésben vállalt díjak megfizetése után, a szerződésben vállalt módon és feltételekkel vállalja.

Tekintettel arra, hogy a Maldiv-nyaralas.hu más utazási szolgáltatók mint légitársaságok, szálláshelyek, egyéb utazási szolgáltatók szolgáltatásait értékesíti, semmilyen kötelezettséget nem vállal az árak és szolgáltatások feltüntetett módon és összegben való elérhetőségére.

A Maldiv-nyaralas.hu kizárja minden felelősségét azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A Maldiv-nyaralas.hu weboldalain (ideértve a közösségi média valamint blogtartalmakat is) található összes információ, kép és egyéb anyag másolása, felhasználása csak a Maldiv-nyaralas.hu kifejezett engedélyével történhet, a „Maldiv-nyaralas.hu” megnevezéshez kapcsolat hiperhivatkozás mellett lehet, de a felhasználó ebben az esetben sem jogosult módosítani az átvett információt.

A Maldiv-nyaralas.hu szellemi tulajdonhoz fűződő jogainak megsértése, a jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után!

Minden jog fenntartva. Maldiv-nyaralas.hu © 2019